L’11è Concurs de Fotografia del CCPAE tanca amb una participació plena de qualitat i diversitat

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica tanca el període d’incripcions a l’11è Concurs de Fotografia de Producció Ecològica de Catalunya amb 76 participants.

Un total de 133 fotografies optaran a ser les escollides per il·lustrar els mesos del Calendari Ecològic del CCPAE per a l’any 2022. El Concurs novament rep una acceptació molt alta, després d’onze edicions anuals consecutives convocant-se. Qualitat i diversitat són denominador comú de l’edició d’aquest any, la qual cosa fa que la competència en aquesta edició del 2021 sigui molt gran. A banda de les acceptades que entren a la fase final, també s’han descartat algunes fotogafies que no complien amb algun requisit de les bases de participació.

Divendres 12 de novembre es comunicarà la decisió del Jurat pels canals oficials de l’entitat. Aquest Jurat està compost per un Comitè de preselecció de tres persones que fa una tria aplicant els criteris establerts a les bases del Concurs, i un Jurat ampliat de 7 membres que decideix finalment quines són les 12 fotografies guanyadores i els mesos on es col·locaran al Calendari Ecològic 2022, a més de seleccionar la instantània que protagonitzarà la portada del Calendari del Consell.

Leave a Reply