El 10è Concurs de Fotografia del CCPAE tanca amb rècord de participació

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica tanca el període d’incripcions al 10è Concurs de Fotografia de Producció Ecològica de Catalunya amb 82 participants.

Un total de 141 fotografies optaran a ser les escollides per il·lustrar els mesos del Calendari Ecològic del CCPAE per a l’any 2021. El Concurs novament rep una acceptació molt alta, després de deu edicions anuals consecutives convocant-se. A banda de les acceptades, s’han descartat algunes imatges que no complien amb algun requisit de les bases de participació.

Finalment, serà dilluns 19 d’octubre quan es comunicarà la decisió del Jurat pels canals oficials de l’entitat. Aquest Jurat està compost per un Comitè de preselecció de tres persones que fa una tria aplicant els criteris establerts a les bases del Concurs, i un Jurat de 7 membres que decideix quines són les 12 fotografies guanyadores i els mesos on es col·locaran al Calendari, a més de seleccionar la instantània de portada del Calendari Ecològic 2021.

Leave a Reply