El CCPAE posa en marxa la vuitena edició del Concurs de Fotografia de Producció Ecològica de Catalunya

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) convoca el 8è Concurs de Fotografia de Producció Ecològica de Catalunya, edició que repeteix els 1.200 euros de l’any passat en premis. El període de participació comença divendres 29 de juny i finalitza diumenge 28 d’octubre de 2018. Les bases del Concurs es poden consultar ja al web concursfotoccpae.blog.

El Concurs està dirigit a tothom, professionals o aficionats/des de la fotografia. La temàtica de la fotografia és la producció agrària ecològica. L’explotació, la superfície, la varietat vegetal, la raça animal, l’aliment o producte fotografiat ha d’estar certificat pel CCPAE.

El/la participant ha de ser l’autor/a de la/es fotografia/es. No s’acceptarà la participació a través de tercers. No poden participar ni el personal del CCPAE, ni els membres de la Junta Rectora ni els membres del Jurat. Tampoc ho poden fer els seus familiars.

Aquelles persones que vulguin participar tenen a la seva disposició les bases del concurs, i hauran d’omplir i enviar el formulari de participació en línia entrant al web concursfotoccpae.blog.

Es podran presentar un màxim de dues fotografies originals i inèdites per persona participant. Un jurat tècnic nombrat pel CCPAE serà l’encarregat de seleccionar les dotze fotografies guanyadores, que tindran un premi econòmic per import de 100 euros i seran incloses al mesos del Calendari Ecològic 2019 del Consell.

Es pot participar fins diumenge 28 d’octubre de 2018. El resultat serà inapel·lable i es farà públic al portal web del CCPAE el 9 de novembre de 2018.

Els objectius d’aquest Concurs són incentivar la participació del sector ecològic en la configuració del Calendari Ecològic 2019 del CCPAE i premiar la iniciativa d’aquells/es que volen difondre la producció agrària ecològica. Es tracta d’aconseguir augmentar l’interès i la difusió del Calendari del Consell, que ha esdevingut una eina divulgativa de referència per al sector ecològic, a través de la fotografia sobre el món agrari ecològic a Catalunya.

Bases i premis

Participa

Deixa un comentari