70 concursants i 123 fotografies certifiquen l’èxit de participació del certamen fotogràfic del CCPAE

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica tanca el període de participació al 7è Concurs de Fotografia de Producció Ecològica de Catalunya amb 70 concursants.

Un total de 123 fotografies opten a ser les escollides per il·lustrar els mesos del Calendari Ecològic del CCPAE per al 2018. El Consell ha rebut amb alegria l’alta participació d’enguany i remarca la varietat i la qualitat de les instantànies presentades.

El proper divendres 27 d’octubre es comunicarà la decisió del Jurat pels canals oficials de l’entitat. Aquest Jurat està compost per un Comitè de preselecció de tres persones que fa una tria aplicant els criteris establerts a les bases del Concurs, i un Jurat de 7 membres que decideix quines són les 12 fotografies guanyadores i els mesos on es col·locaran al Calendari.

Deixa un comentari