Fotografies del Calendari Ecològic 2017

Les 12 fotografies guanyadores del 6è Concurs Fotogràfic del CCPAE es van escollir d’entre més de 140 instantànies presentades, i cadascuna d’elles va encapçalar un mes de l’any al Calendari Ecològic 2017 del CCPAE.

El CCPAE porta organitzant aquest Concurs des de l’any 2012, i l’edició del 2016 va ser la primera amb premi econòmic per a les fotografies escollides.

La participació estava oberta a tots els operadors inscrits al CCPAE, però també s’acceptava la concurrència d’aquelles persones, professionals o aficionats/des que no estiguessin inscrites però sí interessades a participar.

Totes les fotografies havien de tenir la producció agrària ecològica com a temàtica central, i l’explotació, la superfície, la varietat vegetal, la raça animal, l’aliment o producte fotografiat havia d’estar certificat pel CCPAE.

Amb aquesta iniciativa, ja consolidada i que ja ha superat sis edicions, es pretén incentivar la participació del sector ecològic en la configuració del calendari anual del Consell i premiar la iniciativa d’aquells/es que difonen la producció agrària ecològica al territori.

Deixa un comentari